Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tjenester

Rehabiliteringsarbeid blir det mer av, jo mer det bygges!

Vi har lang erfaring i å tilrettelegge for byggentreprenører ved å fjerne bygningsmessige materialer, lage hull eller utføre andre konstruksjonsmessige endringer.

Samtidig medfører ofte rehabiliteringsprosjekter at gamle konstruksjoner skal fjernes, konstruksjoner som kan inneholde "gamle miljøsynder."

Ved å kartlegge helse- og miljøfarlige stoffer i bygget kan man fjerne disse stoffene før riving og rehabilitering tar til, og derved sikre at stoffene ikke forurenser miljø og rivemasser. Vi har solid kompetanse innen prosjektledelse og gjennomføring av:

OBS! Klikk på underoverskriftene for å lese mer og se bilder.


Betongsaging

Vi sager i alt av betong etter kundens ønske, alt fra å utvide små vindu- og døråpninger, til å etablere større åpninger til porter og lignende. Vi sager der det er behov for det.

Riving med

rivingsrobot
Vi har en fjernstyrt rivningsrobot som kan klippe, pigge og grave. Denne er elektrisk og derfor utrolig praktisk til bruk innendørs, uten eksosutslipp.

Kjerneboring

Vi borer ventilasjonshull, hull til kabler og rør med mer. Vi borer alle hull fra 12 mm til 1040 mm diameter med kjernebor, hull større enn dette sager vi med wire.

Innvendig riving og

rehabiliteringsriving
Vi tilpasser oss miljøet vi jobber i - enten ved bruk av sag, vann, pigger og spade, eller med rivingsrobot. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Wiresaging

Skal det sages over bredere områder, kan det være like greit å bruke wire. Wiren lures rundt med styrehjul og løpehjul, og det er teoretisk sett kun fantasien som setter grenser for hva vi kan sage med wire.

Sliping av gulv og vegg

Alt av betongsliping, gulv eller vegg - vi fikser det!

Pigging

Vi pigger, river, graver og fjerner masser der det trengs. Vi pigger blant annet i fjell, stein og betong - hva enn kunden måtte ønske.

Asfaltsaging

Lei av asfalt i gårdsplassen og ønsker den effektivt fjernet? Ring oss! Vi skjærer i blokker og fjerner massene.

 

Share on Facebook

Logg inn